Компанија “Јумко“ обележава 63. годишњицу пословања

Компанија „Јумко“ из Врања, обележава 63. годишњицу рада и постојања. Велики је ово дан за Компанију и обележиће га низом значајних дешавања, рекао је за наш програм генерални директор Јумка Бранислав Трајковић.

-Данас Јумко прославља 63. године постојања и рада. Велики дан за нашу компанију. Очекујемо велики број гостију из земље и иностранства, наше пословне партнере из МУП-а, Министарства одбране и других државних институција. Јумко је направио велики развојни пројекат, имамо разне униформе, балистичке опреме, мреже, шаторе. У том смислу наша Компанија је отишла далеко и не бринемо за будућност наших послова и радника. – каже генерални директор Јумка Бранислав Трајковић.

Јумко из године у годину повећава реализацију, отвара фабрике и повећава број запослених радника, каже Трајковић.

-Ове године смо отворили још једну фабрику у Рачи, општина Куршумлија, са 80 радника. Тренутно имамо преко 2.350 радника. Од прошле године је реализација 20 посто већа. Око 4,2 милијарде динара ће бити реализација, што је одличан резултат – истиче Трајковић.

Током дана одржана је свечана седница и отварена изложба „Добродошли у Јумко империју“.

За сутра је планирана прослава крсне славе Свете Петке у цркви код Белог моста. Након Литургије у амфитеатру пословне зграде у 12 сати биће додељене награде најбољим радницима и онима који су ове године остварили право на пензију.

Please follow and like us:
Друштво Економија