Комплетан ОО ПОКС Бачка Паланка прешао у СНС

БАЧКА ПАЛАНКА – Бранислав Шушница, председник Општинског одбора Српске напредне странке и предсеник Општине Бачка Паланка, одржао је конференцију за новинаре и обавестио јавност о преласку чланова Општинског одбора ПОКС-а у Српску напредну странку, у овој општини.
Шушница се првенствено осврнуо на најновија дешавања у Народној скупштини и нападе на председника Србије, Александра Вучића.

– Желео бих да истакнем да смо сви сведоци дешавања у Народној скупштини. Циркуса који је опозиција направила и напада на председника Републике, Александра Вучића. Видели смо напад лажних демократа, лажних десничара, лажних патриота, напад оних који мисле да се Косово и Метохија брани из топле београдске фотеље – рекао је Шушница и додао да Општински одбор СНС Бачка Паланка даје пуну подршку Вучићу и његовој политици мира и стабилности.

Бранислав Шушница је обавестио јавност и о преласку чланова ПОКС-с у Српску напредну странку.

Према речима Стеве Карановића, повереника Општинског одбора ПОКС Бачка Паланка, дешавања у Скупштини показала су да је Покрет обнове краљевине Србије уништио идеју партије којој је припадао, те да је донео одлуку да подрже политику Александра Вучића и Српске напредне странке и учлане се у ту партију.

– Као што је председник рекао, не брани се странка, земља и било шта из београдских кафана и са лажним патриотизмом. Гледајући председника Србије који је својим радом и делима помогао да се ова наша Србија развије, да имамо школе, путеве болнице и све остало које смо ми подржавали у задњих 10 година, не можемо да останемо имуни на хулиганство које се догодило, нападе који су се десили у највишем Дому наше државе. Самим тим, даћемо пуну подршку Вучићу и прикључићемо се СНС, да заједно победимо хулиганство и лажне патриоте. Поготово бих истакао те неке Двери и Заветнике, које је врх странке којој сам припадао примио у неке своје скуте, да праве ексцесе који не приличе тој племенитој идеји повратка уставне монархије које смо заступали све ове године. Помно слушајући председника Вучића колико он истиче да ми у Србији морамо сачувати мир и стабилност и сав тај напредак. Још једном ћу чврсто поновити да ће имати пуну подршку чланова из Општнског одбора ПОКС-а, који ће се прикључити раду и учланити се у Српску напредну странку – закључио је Карановић.

Преузето са портала Војводина уживо.

Please follow and like us:
Политика