Концерти, журке и ноћно купање на Јумковом базену

У летњем периоду базен је дефинитивно омиљена дестинација како деце, тако и одраслих. Спас од врућине наши суграђани проналазе на Јумковом базену, то је био повод да обиђемо базен и видимо каква је атмосфера.
Сезона купања због временских прилика на Јумковом базену почела је нешто касније у односу на претходне године. По речима пи ар менаџерке Гордане Станковић, велика је посећеност наших суграђана. Базен смо посетили у јутарњим сатима и затекли доста малишана који похађају школу пливања.


-Школу пливања за децу воде наши спасиоци који су ангажовани током целе сезоне, сваког дана од 9 до 10 сати је час пливања. Једна група има часове недељу дана, а цена је 2.000 динара по детету. Сви који су заинтересовани да науче децу да пливају, добродошли су, рекла је Станковићева.
Осим ноћног купања, на Јумковом базену биће доста дешавања. Богат програм сваког викенда, журке, свирке, концерти.


-У суботу 8. јула, са почетком у 21 час почиње велика журка на отвореном. Биће наступ ди џеј Стефана, а потом и наступ певача Петра Митића Пепија, која ће трајати до 3 сата иза поноћи, рекла је пи ар менаџерка Гордана Станковић.
Бина за наступе се на базену монтира и припреме су у току, да вреле јулске ноћи и журке на отвореном буду за памћење.


Базен ради сваког дана од 10 до 18 сати, док ће сезона купања трајати до 1. октобра, у зависности од временских прилика.

Please follow and like us:
Друштво