КУПОВИНА У СИМПУ: ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА ЗА ВАШ ДОМ

Сјајна понуда намештаја на једном месту, одлични попусти и бесплатна монтажа – добитна комбинација која вас очекује у СИМПУ. Искористите ову прилику и донесите праву одлуку која ће вам овог септембра олакшати куповину намештаја и опремање дома. Посетите СИМПО салоне и изаберите жељене производе. Сва купљена роба чија је вредност преко 25 хиљада динара превози се бесплатно до 30 км удаљености од салона и по врло повољним условима на већој удаљености. А када СИМПО намештај стигне у ваш дом заволећете га од првог дана, јер ће унети нову енергију, савршену удобност и улепшаће вам тренутке свакодневног одмора.

КОМПЛЕТАН НАМЕШТАЈ ЗА ВАШ ДОМ

СИМПО намештај створен је за уживање свих чланова породице. Можете се одлучити за модеран дневни боравак, који ће у комбинацији са удобном гарнитуром, фотељом, клуб столом и разним комадним намештајем бити омиљено место за окупљање и дружење. Уз СИМПО дечје собе – ормаре, кревете, радне столове и различите полице, деца ће са радошћу одрастати, решавати школске задатке и проводити најлепше тинејџерске дане. За интимни кутак СИМПО предлаже савремене спаваће собе, са удобним креветима и душецима, уз ормаре који ће савршено послужити за одлагање гардеробе и разних других ствари. У понуди ћете наћи и намештај за опремање трпезарија, који обједињује трпезаријске столове, столице, комоде и витрине, као и много других производа који ће се идеално уклопити уз њих.

СИМПО нуди различита дизајнерска решења, од класичних до модерних, чија је заједничка карактеристика квалитетна израда, функционалност и удобност. Понуду можете погледати ОВДЕ.

ФАНТАСТИЧНИ ГОТОВИНСКИ ПОПУСТИ

Купце у СИМПУ очекују фантастични попусти до краја месеца. За плаћање готовином, вирманом и платним картицама може се остварити значајна уштеда:

– тапацирани производи: гарнитуре, фотеље, табуреи, столице, кревети и лежајеви, у зависности од изабраног материјала, на попусту су од -15% до -20%,

– плочасти намештај са лагера, допунски асортиман и душеци у димензијама 200×90 cm, 200×160 cm и 200×180 cm на попусту су -20%, док су душеци у осталим димензијама са лагера, на попусту -25%.


Специјалну понуду чине гарнитуре у штофу: „De Marco“, „Metropoliten“, „Pariska noć“ и „Mexico“, које су у септембру на попусту -25%. Ови производи доступни су искључиво са лагера.

Потрошаче очекује и посебан попуст -35% на одређени део асортимана намештаја. Приликом посете СИМПО салонима купци могу добити све информације о понуди ових производа.

ЛОЈАЛТИ ПОПУСТИ

Чланови СИМПО лоjалти програма могу искористити и посебне лојалти попусте. Реч је о попустима који се примењују као додатни попусти на остале попусте који у том тренутку важе у салонима. Сваки купац – физилчко лице може добити лојалти картицу без обзира на износ тренутне куповине, а право на попусте стиче се куповином у вредности:

– најмање 120.001 до 300.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.

– од 300.001 до 600.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од 3% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима,

– преко 600.000 динара, са лојалти картицом остварује се додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.


Попуст по основу лојалти картице примењује се за све видове плаћања, уз примену кумулативног система за последње 3 године.
Не пропустите прилику да овог септембра искористите наведене бенефите, као и многе друге повољности које је СИМПО са посебном пажњом припремио за купце.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.


Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Економија