“Леон фуд“’отвара објекат у Владичином Хану

“Леон фуд“ у Владичином Хану

Велико отварање још једног објекта “Леон фуда“ је сутра у Владичином Хану, на ексклузивној локацији у главној улици у 8 сати. На дан отварања “Леон фуд“ је припремио велики број промоција, акција, дегустација.

Још један нови објекат и поклон за сваког купца, каже Мирослав Ђорђевић из “Леон фуда“. Без обзира на износ рачуна сваки купац добија: пите, уз бурек јогурт, уз пицу лимунаду, на три крофне четврта је бесплатна, сендвич плус боровница. Осим прве акције, све остале трају наредних месец дана.

-Ово је четврти објекат “Леон фуда“, други ван Врања. Имамо локал у Сурдулици, сада у Владичином Хану. Надам се да ћемо до краја године имати још објекат у Врању, где тренутно имамо два, али продајна мрежа “Леон фуда“ се шири, као и продајна мрежа “Леон дисконта“.   Верујем да су сви наши купци препознали квалитет производа. По томе се разликујемо од осталих. Повољне  су цене, велики је асортиман производа, љубазно особље, амбијент локала и све то доприноси комплетној услузи- каже Ђорђевић.

 Увек је све свеже и то је највећи адут, потенцира Ђорђевић. Цео процес производње и контрола квалитета, ХАСАП и сви стандарди који се примењују, препознали су купци и зато се мрежа шири. Најављују отварање објекта у доњем делу Града и  у насељу Огледна станица. Уз то акције су константне.

-То су дневне и недељне акције. Понедељком свака друга пица је упола снижена, уторком сваки други чупавац, сваке среде друга пита, у четвртак друга салата, а има и акција за напитке, где је сваки други напитак упола снижен. Велики избор колача. Све акције могу да се виде у објекту,  преко друштвених мрежа и на вашој телевизији, истиче Ђорђевић.

Запослени у “Леон фуду“ позивају све грађане на отварање новог објекта, сутра у Владичином Хану. Кажу да су свуда изузетно лепо примљени и наставиће са ширењем мреже, са надом да ће у будућности прећи границе Пчињског округа. 

Please follow and like us:
Друштво Економија