Летње дане и ноћи Врањанцима ће улепшати програм манифестације „Дани Врања“

Припреме за манифестацију коју годинама уназад Град организује „Дани Врања“ а која окупља велики број суграђана и госте из региона, улазе у своју завршницу. Програм манифестације је шаренолик, богат и прилагођен укусима од најмлађих до најстаријих становника.

Летње дане и ноћи, последње недеље у августу улепшаће разнолик културно – забавни програм манифестације „Дани Врања“. Иако је Град читавог лета организовао прегршт спортских и културних дешавања, као круна догађаја овог лета јесу „Дани Врања“.

-Припреме се приводе крају, програм је усвојен на Организационом одбору пре више од месец дана. Манифестација почиње 26. августа, организатор и носиоц пројекта је Туристичка организација града Врања и ове године нас очекује шаренолим програм, истакла је Зорица Јовић заменица градоначелника.

Утисак организатора који заменица Јовић преноси је, да се наши суграђани понајвише радују вечерњим догађајима, као што су концерти. Организатори су били задужени да саслушају шта млади, али и старији грађани воле да слушају и управо те извођаче и позвали.

-Потрудили смо се када су концерти у питању, јер имам утисак да су ти вечерњи сати нашим суграђанима најзанимљивији и то после 20, 21 час. У току дана су пратећи програми у Градском парку за најмлађе, а у вечерњим сатима концери и за младе попут „Бресквице“ али и за све остале генерације који прате Дејана Матића, као и нашег Стефана Здравковића који у последње време заузима место заштитног лица града Врања, јер се он заиста труди да стави до знања где је Врање и који значај треба да има у земљи, објашњава заменица Јовић.

За крај манифестације биће одржан концерт музичке групе „Неверне бебе“. Познати смо по музичким иконама, добром гласу и мераку,  а томе сведочи и награда трубачима из нашег града, који су доказ да југ Србије има душу из чије најдубље емоције излази нота, која душу дира и звук трубе који на весеље позива.

-Честитке још једном оркестру „Стефана Младеновића“ који су победили у Гучи и жеља да само наставе тако и да и даље доказују целој Србији да је Врање град трубе, речи су заменице градоначелника Врања.

Please follow and like us:
Друштво