Локални акциони план за родну равноправност

Градска управа обавештава грађане и грађанке града Врања да је у току израда Локалног акционог плана за родну равноправност града Врања. Град Врање у сарадњи са Сталном конференциjом градова и општина (СКГО) почиње спровођење испитивања – анкете јавности у циљу унапређења свог поступања у политикама родне равноправности. Активност се спроводи у оквиру пројекта „Одрживе услуге на локалном нивоу“.

Упитник садржи питања која се односе на тему родне равноправности, са циљем да се стекне увид у потребе и проблеме жена на територији града Врања.

Упитник је анониман. Градска управа позива грађане и грађанке да попуне упитник који могу преузети  у Услужном центру Градске управе града Врања (Врање, Краља Милана 1, шалтер број 1), у објектима месних заједница и у амбулантама Дома здравља у свим насељеним местима на територији града Врања.

Упитник се може попунити и електронски на званичној интернет страници града Врања на линку: https://forms.office.com/e/HQDG57ERHd

Упитник је доступан и на фејсбук страници града Врања.

Градска управа позива све заинтересоване да се активно укључе у настанак овог важног акта за све становнике наше локалне заједнице. Електронски упитник ће бити доступан за попуњавање до 20. јуна 2023. године.

Додатне информације у вези са испитивањем могу се добити и путем телефона 064/85 90 838 или имејла tivanovic.kler@yahoo.com

Please follow and like us:
Друштво