Лучић у Косовској Митровици: Будите уверени да ћемо остати овде да радимо

Генерални директор “Телеком Србија” Владимир Лучић обишао је данас пословницу „МТС д.о.о.“ у Косовској Митровици. “Будите уверени да ћемо остати овде да радимо”, поручио је Лучић.

Лучић је истакао да је задовољан са свим што компанија постиже, да има преко 250 запослених.

-Ова компанија сваке године повећава све више и више приход и број корисника и поносни смо на њено пословање. Веома смо задовољни. Резултат је  и ова нова зграда у Митровици, као и нова зграда у Грачаници. Трудимо се да сваке године унапредимо пословање а наравно данас да пружимо подршку радницима да ће Телеком Србија увек стати иза њих, па и у овом  случају који се десио, а то је да смо јуче добили обавештење од Агенције за регистрацију пословних корисника у коме се налаже наше брисање из регистра под потпуно чудним објашњењем да један од чланова менаџмента, по њиховим мерилима, има неисправан пасош. У питању је очигледно катастрофална грешка која је направљена из намере Агенције која је сада у једној кампањи интерној против Кљана Косова и да нас укључи у тај сукоб, рекао је Лучић.

Наводи да је Телеком Србије „МТС д.о.о.“ регистрован по Бриселском споразуму, да се јасно у регистру Агенције из Приштине то види па не постоји ни један објективан правни разлог за овакву одлуку.

-Имамо рок од 30 дана да се жалимо на то решење и потпуно сам сигуран, зато што је то решење политичко, а не утемељено правно, да ће се тај проблем решити на прави начин. О овом проблему обавестили смо све амбасаде у Приштини, Београду, као и релевантне чиниоце у Бриселу. Због овог апсурдног разлога које смо добили овим решењем на почетку нам је било тешко да објаснимо овај случај, јер је било поприлично чуђење свих који су нас слушали како смо ми уопште добили то решење на основу оваквог разлога, па сам уверен да је дошло до грешке коју ће Агенција у другостепеном решењу исправити. Ако не онда ћемо судски тражити заштиту, истиче Лучић.

Он је најавио амбициозне планове за наредни период.

-Будите уверени да ћемо остати овде да радимо, да ширимо пословање на овој територији као што смо радили у претходне три године, наш циљ је да у једном тренутку и овде постанемо и у мобилној и фиксној оператор број један, поручио је Лучић

Извор: ТВ Мост

Please follow and like us:
Друштво