Манифестација „Дечји дани“  

Дефиле предшколаца

Врање ће наредна два дана бити у знаку наших најмлађих. Традиционална манифестација која је намењена деци предшколског узраста „Дечји дани“ окупиће и ове године малишане из свих вртића са територије Града. У припреми је богат и садржајан програм који ће бити завршен дефилеом малишана и традиционалним бацањем жутих шешира.

Крај предшколског периода и полазак у школу је прва значајнија прекретница у животу деце. Предшколци Петра Недељковић и Симеон Стеван Микић радосни су због манифестације „Дечји дани“ која се организује њима у част и узбуђени су због поласка у први разред.

–  Срећни смо због поласка у школу и очекујемо да тамо стичемо знања ,  да се играмо, забављамо и дружимо, кажу малишани.

Овогодишња манифестација „Дечји дани“ намењена предшколцима трајаће 2. дана. Биће доста садржаја у оквиру којих ће се наши најмлађи дружити и забављати,рекла је за нашу кућу Светлана Пешић руководилац вртића „Наше дете“ у Врању.

-Манифестација почиње 11. јуна на шеталишту у центру града,  од 17 сати.Деца ће се дружити са васпитачима  и родитељима и биће то уједно и промоција Предшколске установе „ Наше дете“. Другог дана биће одржан дефиле предшколаца улицама града  а на Градском стадиону од 19 часова биће одржан програм у коме ће учествовати малишани и њихови васпитачи, нагласила је Пешићева.

Уз дружење, песму и игру, предшколци ће се опростити од једног раздобља у животу и закорачити у ново. препуно изазова, рада и труда, поручују из Предшколске установе у Врању и позивају грађане да у што већем броју испрате дефиле предшколаца улицама града и да присуствују програму који ће бити одржан на градском стадиону.

Please follow and like us:
Друштво