MARKETING

Радио телевизија Врање д.о.о. издавач је три медија:

  • Телевизије Врање,
  • Радио Врања
  • Интернет портала Радио телевизије Врање.


Водећа смо медијска кућа на територији Пчињског округа са веома богатом традицијом (38 година Радио Врања и 23 године Телевизије Врање).
До сада су  ТВ Врање и Радио Врање покривали целу  територију Пчињског округа. Гледамо се/слушамо у Врању, Врањској Бањи, Владичином Хану, Сурдулици, Трговишту, Босилеграду, Прешеву, Бујановцу, а од 22.10.2018. године програм Телевизије Врање  путем Телекомове ИПТВ МТС телевизије дистрибуира се и видљив је на територији целе Србије на каналу 619.

Телевизија Врање, поред тога што је без премца најгледанија телевизија на територији Пчињског окурга, једна је и од најгледанијих  у конкуренцији локалних ТВ станица у Србији ако се као критеријум узме број гледаоца у регионима у којима оне емитују програм.

Успех наших клијената циљ је рада маркетиншке службе. Успешном комбинацијом захтева клијената, интересовања наших гледалаца/слушалаца, техничких могућности и програмских садржаја Радио Врања, Телевизије Врање и Интернет портала, настојимо да овај циљ испунимо.

Сарадњом са нама, осигураћете пут до успеха. Укажите нам поверење – нећемо Вас изневерити.

KОНТАKТ

Нинослав Смиљковић

0646498908

017422632

rtvvranje@gmail.com