Медији под контролом Шолака измислили хапшење Алексићевог заменика, ево шта је истина, огласио се МУП Србије

Фото: 24седам

Министарство унутрашњих послова апелује на све да не злоупотребљавају полицију у политичке сврхе и износе нетачне информације.
Медији под контролом Драгана Шолака исконструисали су данас вест да је Милош Павловић, потпредседник Народног покрета Микија Алексића, ухапшен.

Пошто су покушали да ово представе као политички скандал, огласио се МУП Србије који је у саопштењу навео да је М.П. (46) заустављен због коришћења мобилног телефона током вожње и да је доведен у ПУ Ужице јер је за њим расписана потрага, што је процедура која би уследила према било ком грађанину.

-У Полицијску управу у Ужицу данас је доведен М. П. (1978) који је претходно заустављен на путу Ужице-Златибор, јер је користио мобилни телефон током вожње. Приликом контроле, утврђено је да је за њим расписана потрага од стране ПУ за град Београд, због чега је доведен у службене просторије ПУ у Ужицу, где му је уручен позив да се јави ПУ за град Београд првог радног дана, након чега је напустио просторије полицијске управе“, навео је МУП у саопштењу.

Преузето са портала 24седам

Please follow and like us:
Политика