Месец рођенданских попуста у Симпу

Фото: Симпо

СИМПО у новембру слави 60. рођендан и у част великог јубилеја припремио је за купце рођенданске попусте на комплетан асортиман. Као знак пажње и захвалности за љубав и поверење које му купци указују већ пуних 60 година, попусти очекују све који се одлуче на куповину намештаја и душека током новембра. Попусти важе за готовинско плаћање:

-25% попуста на душеке,

-од 20 до 35 % попуста на остали намештај.

Поред ових попуста купци могу остварити и додатне loyalty попусте уколико поседују loyalty картицу. Више информација о томе потражите на страни Loyalty program.

Уз СИМПОВ намештај сваки дом ће постати место где настају најлепше породичне успомене. СИМПО намештај, препознатљивог дизајна и квалитета, избор је многих генерација још од 1963. године. Традицију куповине у СИМПУ су започеле баке и деке, затим су куповале маме и тате, и сада је дошао ред на децу. Зато искористите сјајну прилику да купите омиљене производе на супер попустима и наставите започету традицију у уређењу вашег дома.

Фото: Симпо

УСЛОВИ КУПОВИНЕ

СИМПО својим купцима нуди флексибилне услове куповине. Поред готовинског плаћања купци се могу одлучити и за одложено плаћање чековима грађана, синдикалне кредите на 12 месеци или потрошачке кредите. Бројне бенефите доносе и картице погодности Министарства унутрашњих послова и „Наш херој“. Одобравају се и специјални попусти за пензионере и носиоце борачких легитимација. На следећем линку можете се детаљније информисати о свим условима куповине.

Фото: Симпо

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

Фото: Симпо

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Please follow and like us:
Економија