Миленковић: Апсолутна победа, препознат рад и брига о људима

Доктор Слободан Миленковић, председник Привременог органа Града Врања

Желим да се захвалим свима који су изашли на гласање и на тај начин дали допринос развоју демократског процеса у Врању и Србији. На основу 87 посто обрађених бирачких места листа “Александра  Вучић- Врање не сме да стане“ освојила је 39 мандата, Јединствена Србија  4, “Ивица Дачић- премијер Србије“  7 мандата, “Храбро за Врање“  7 мандата, “За наш Град – Мирослав Мики Алексић“ 5 мандата,  “Доктор Милош Јовановић- НАДА за Врање“  3 мандата. Ово су прелиминарни резултати, али је апсолутна победа СНС.

За парламентарне изборе, листа  “Александар Вучић- Србија не сме да стане“ добила је 56, 42 посто гласова, са обрађених 78 бирачких места, односно 91, 76 посто. “Ивица Дачић-премијер Србије“ 11, 97 посто , Српска радикална странка 1, 89, Национално окупљање 2,90, “Доктор Милош Јовановић- НАДА  за Србију“  4,18, Савез војвођанских Мађара 0,29, “Србија против насиља- Миодраг Мики Алексић“ 16, 12 посто. И на републичком и на локалном нивоу изборна листа “Александар Вучић- Србија не сме да стане“ и изборна листа “Александар Вучић- Врање не сме да стане“ освојиле су апсолутну већину.

Кампања је била реалтивно кратка, али је била динамична. Захваљујем свим нашим суграђанима, који су изашли, нарочито који су глсали за листу, јер су препознали рад, труд се изађемо у сусрет свим грађанима и бригу о нашим грађанима.

Захваљујем се и коалиционим партнерима, који су били на листи број 1, јер су дали допринос овако добром резултату, рекао је доктор Слободан Миленковић, председник привременог органа Града Врања.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ