Миленковић: Свима желим добро здравље, благостање из чега све произилази

Председник Привременог органа Града Врања, доктор Слободан Миленковић, гост новогодишњег Јутарњег програма

Гост нашег новогодишњег Јутарњег програма био је председник Привременог органа Града Врања доктор Слободан Миленковић, по свему судећи и будући градоначелник трећи пут, заредом. Била је ово прилика да поразговарамо са њим у опуштенијој атмосфери и да узајамно упутимо најлепше жеље за наступајућу 2024. годину.

Дошао је као и увек тачно на време, а тако је када год га позовемо. Похвалио је све који су осмислили новогодишњи програм за наше грађане, за које и он са своје позиције даје максимум у раду.

-Трудили смо се да изађемо у сусрет грађанима. Да решимо њихове проблеме и то нам је био фокус. Уселили смо реконструисане пaвиљоне болнице. Идемо даље, да наставимо са даљом реконструкцијом, председник Вучић је на митингу обећао да ће се наставити са финансирањем пројеката у нашем Граду, а оно што највише интересује наше суграђане, то је долазак новог инвеститора, који ће бити у подручју Индустријске зоне – најавио је Миленковић.

Трудили смо се да будемо максимално доступни грађанима. Реконструкција болнице јесте највећи пројекат и блиска ми је по мом професионалном опредељењу, али изградња Тржног центра је била пун погодак- каже Миленковић.

-То је постало место место окупљања, дешавања, где долазе људи не само из нашег региона, већ из других држава. То је Врање дуго чекало, а успели смо да реализујемо и није било нимало лако. Други пројекат на који сам јако поносан у сфери друшвене надградње, је завршетак Народног музеја који је чекао толико деценија, може се рећи и векова на реконструкцију као и на Баба Златинa улицa. Без обзира на све изазове које смо имали, завршили смо, јер смо храбро кренули у те пројекте.   

Наставиће се улагања у наш Града уз лепе жеље, које је грађанима упутио Миленковић.

-Као лекар заиста је најнеопходније здравље, а затим из здравственог благостања проистиче све остало. Пуно весеља радости, успеха у следећој години и да нас краси јединство и заједништво, да волимо свој град, свој дом и нашу Србију.

Омиљена група нашег госта је Галија, па смо му са том песмом и ми пожелели све најбоље. 

  

Please follow and like us:
Друштво