Милош Вучевић и Љубица Вранеш дружили се са грађанима Савског венца

Вучевић и Вранеш са грађанима Савског венца

Кандидати са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић и Љубица Вранеш разговарали су и дружили се са грађанима Савског венца и још једном нагласили важност предстојећих избора, уз подсећање да они нису пука статистика или математика, већ се на њима одлучује о будућности Србије.

Љубица Вранеш наглашава да је Србија земља богата историјом, традицијом и културом, али да Србија више не гледа у прошлост, већ уздигнуте главе корача у будућност. „Уверена сам да су политика економског развоја, инфраструктурног напретка, политика изградње Србије, оно што народ жели. Људи су снага наше отаџбине и зато позивам све да 17. децембра подрже листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане”, рекла је Вранеш.

Милош Вучевић се захвалио грађанима на подршци и на томе што смо заједнички постигли конкретне и важне резултате. „На изборима ће грађани одлучивати о будућности Србије, о опстанку и останку нашег народа. За Србију слободну и слободарску, за Србију која самостално доноси одлуке, независно од другух ценатара политичке моћи, за Србију која води рачуна о интересима својих грађана, подршка листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане”, закључио је Вучевић.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ