Милош Вучевић први на листи “Александар Вучић- Србија не сме да стане’’ обишао Пчињски округ

Вучевић дочекан уз со и погачу

У оквиру изборне кампање за парламентарне изборе први на листи “Александар Вучић- Србија не сме да стане“, Милош Вучевић, кандидат за народног посланика, обишао је Пчињски округ. Он се дружио са члановима и симпатизерима у селу Алакинце у општини Сурдулица, са грађанима општине Владичин Хан док се са житељима са подручја Града Врања сусрео у селу Дулан.

Бројни грађани окупљени у Задружном дому у селу Алакинце дочекали су кандидата за посланика листе “Александар Вучић – Србија не сме да стане“ бурним аплаузом.  Верујемо да грађани очекују да 17. децембра и Сурдулица крене путем којим иду све општине Пчињског, Топличког и Јабланичког округа , јер је једноставан избор 17. децембра, рекао је Драган Стевановић потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке.

-Мислим да грађани и у Сурдулици сазревају, да она не треба да буде црна рупа на мапи успешних општина. Овде се 12 година ништа није десило.  Све оно што нас очекује 17. децембра  треба да буде предуслов за отварање врата за једну нову, успешну и просперитетну власт и овде у Сурдулици. У сваком случају 17. децембра избор је једноставан “Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и да 17. увече сви заједно славимо- рекао је Стевановић.

Кандидат за посланика са листе “Александар Вучић- Србија не сме да стане’’ Милош Вучевић дочекан је аплаузом и овацијама и у ханском Дому културе. Међу првима га је поздравио Драгутин Димчевски, командант са Кошара. Одличан разговор смо имали са грађанима Владичиног Хана, који подржавају државу Србију, подржавају оно што ради председник Вучић, подржавају листу “Александар Вучић – Србија не сме да стане“, а онда смо дошли у Врање, за које сам интимно везана, јер сам овде служио војску – рекао је Вучевић.

-О чему одлучујемо 17. децембра?  То није питање статистике, већ питање будћности или повратка у прошлост.  Хоћемо ли да се вратимо у Србију до 2012. године или ћемо да наставимо храбро ка сигурној, извесној будућности, ка будућности где ће плате бити веће, где ће пензије пратити плате, где ће гарантована минимална зарада бити већа, где ћемо да решимо проблем нових радних места, јер ако нам се југ Србије угрози, угрожена је цела Србија, све до Војводине. Да убрзамо пројекте. Да научимо да слушамо једни друге. Да чујете људе, да их разумете, да чујете њихове проблеме. Србија је наша кућа. Требало нам је 11 година да је ојачамо- рекао је Вучевић.

Доктор Слободан Миленковић први на листи “Александар Вучић- Врање не сме да стане“, подсетио је на период  до 2012. године. На кризне штабове, пропале фабрике и људе без посла.

-А данас, ради се реконструкција Болнице, завршен је Хируршки блок и на нивоу Србије 147 Домова здравља, здравствених установа, клиничких центара је урађено,а у њихово време ни један санитарни  чвор нису средили. Зато 17.  децембра, нема пречег посла него да се изађе на изборе и заокружи листа “Александар Вучић- Србија не сме да стане“, рекао је Миленковић.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ