Министар Гашић доделио 25 плакета припадницима ЈЗО поводом јубилеја

Министар Гашић у обиласку припадника ЈЗО

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић обишао је припаднике Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката као и њихове реновиране просторије и том приликом честитао јубилеј ове јединице која обележава 20 година рада.

„Желим да вам се захвалим на терету који носите на вашим леђима, свима вама који се бринете о штићеним личностима, као и о страним делегацијама које обезбеђујете на професионалан и добар начин.  Али и да вам се захвалим на ономе што сте као нови задатак добили, а то је помоћ једном великом тиму Министарства унутрашњих послова на територији Суботице, где сте своју улогу нашли и оправдали“, поручио је министар Гашић и додао да се у њихов професионализам и стручност лично уверио током њихових акција на северу земље.

Министар Гашић је нагласио да је једини пут успеха у решавању задатака заједнички рад припадника Министарства унутрашњих послова.

„Данас сви заједно радимо и гранична полиција и сви остали. То је једини пут успеха. И то вас молим да гајите, управо то – заједништво. Живела Србија!“, рекао је министар Гашић.

Поводом 20 година постојања Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката, министар унутрашњих послова Братислав Гашић доделио је 25 плакета полицијским службеницима, а плакету за изузетан допринос и постигнуте резултате команданту ЈЗО Марку Кричку.

Командант Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката Марко Кричко захвалио се, у име награђених, министру Гашићу на свесрдној подршци која је пружена у циљу унапређења рада ове jединице.

„Додељеним признањима сте нас несумњиво додатно охрабрили и обавезали да наставимо са преданим и посвећеним радом. Свесрдно ћемо се трудити да оправдамо Ваше поверење“, нагласио је Кричко и додао да ће убудуће припадници ЈЗО још ефикасније извршавати све полицијске задатке које им се повере, на општи интерес Републике Србије и свих њених грађана.

Гашић уручује плакету за изузетан допринос команданту ЈЗО Марку Кричку
Министар у седишту ЈЗО
Please follow and like us:
Друштво