Министарка правде уручила пакетиће вишедетним породицама и врањској Болници

Министарка правде уручила пакетиће вишедетним породицама и Болници
Министарка правде уручила пакетиће вишедетним породицама и Болници

Министарка правде у техничком мандату Маја Поповић обишла је Врање и састала се са вишедетним породицама у Црквеној општини епархије врањске. Ово је била прилика да поразговара са њима, али и уручи симболичне пакетиће.

Министарка правде дели пакетиће

Министарка правде у техничком мандату Маја Поповић уручила је пакетиће са гардеробом и играчкама вишедетним породицама из Врања и околине које су лошијег материјалног стања. Уједно, Дечјем одељењу и Одељењу гинекологије врањске болнице уручена је помоћ у виду пешкира и постељине.

Министарка правд
Министарка правде и управница Опште болнице Врање

-Није све ни у материјалном, битна је та духовност, наша вера и наше заједништво и у том смислу желели смо да помислимо прво на оне који су болесни, на Здравствени центар, да њима помогнемо, а затим да доделимо и неке поклоне нашој дечици. Није то нека велика вредност, али битно је да се у овим тешким временима сетимо једни других, оних који су најугроженији, којима је наша помоћ најпотребнија у овом тренутку. Као што знате, у оквиру Министарства правде налази се Управа за сарадњу са верским заједницама али и Управа за руковођење одузетом имовином од криминалаца током вршења кривичних дела, и у том смислу, ми смо у могућности да помогнемо. Подржавамо све пројекте цркве, све оно што наша црква пропагира и у том смислу хвала вам, истакла је Маја Поповић, министарка правде у техничком мандату, Маја Поповић.

Министарка правде уручује поклоне

Дечица су се обрадовала поклонима, а отварање пакетића је почело готово одмах у сали.

-Баш је лепо, радујемо се, кажу малишани.

Министарка правде и државни секретар у Црквеној општини Врање

Поклони су уручени у Црквеној општини Врање, а свештеник Небојша Стојадиновић, у име епископа Пахомија, поздравио је присутне госте и захвалио се за све што је Министарство правде преко Управе за сарадњу са црквама и верским заједницама урадило за епархију у претходном периоду.

 

Please follow and like us:
Друштво