МУП: Ухваћено 117 ирегуларних миграната

Припадници Министарства унутрашњих послова настављају интензивно да раде на сузбијању ирегуларних миграција на територији Републике Србије, тако да је и данас, упркос лошим временским условима, извршен претрес једне локације на којој се сумњало да се налазе кријумчари ирегуларних миграната, изјавио је помоћник директора полиције, генерал полиције Дејан Луковић.

„Данас смо, упркос овом кишовитом времену имали претрес једне територије односно локације на којој смо сумњали да се налазе кријумчари ирегуларних миграната и том приликом смо пронашли укупно 418 комада муниције различитог калибра, једну ручну радио-станицу, два мобилна телефона и један таблет који ће бити предмет даље обраде“, поручио је Луковић.

Припадници МУП-а су током данашње акције пронашли и спровели у прихватне центре укупно 117 ирегуларних миграната.

Луковић је поручио да ће у наредним данима бити појачане мере и ангажоване све полицијске снаге у реализацији ове акције на сузбијању ирегуларних миграција.

„Хоћу да поручим да ми, као припадници Министарства унутрашњих послова настављамо са даљим интензивним радом, појачаћемо мере наредних дана и желим да се захвалим и одам признање свим припадницима МУП-а који су укључени у реализацију ових задатака“, нагласио је Луковић.

Please follow and like us:
Хроника