NAJBOLJA PONUDA – NAJVEĆE KVOTE: Istraži specijal igara za Mundobasket i sastavi novi tiket!

Sve na jednom mestu: bonus dobrodošlice, specijal igara i najveće kvote za Mundobasket!

Svetsko prvenstvo u košarci ove godine donosi nam „sudar“ brojnih zvezda i nekih od najboljih svetskih košarkaša, ali smo isto tako ostali uskraćeni za nastupe brojnih svetski poznatih imena. Od igrača koji, iz različitih razloga, neće nastupati na Mundobasketu defintiivno se mogu sastaviti čak dve petorke koje bi sigurno bile dovoljno kvalitetne da napadnu svetsku titulu.

Španija je ostala bez Rikija Rubija, Srbija bez dvojice MVP igrača, Vasilija Micića koji već neko vreme dominira u Evroligi, kao i Nikole Jokića – šampiona NBA lige. Takođe, na ovogodišnjem Mundobasketu nećemo gledati ni Džamala Mareja, Janisa Adetokumba, Domantasa Sabonisa, Kostasa Slukasa, Kristapsa Porzingisa, Džoela Embida, pa ni Ruia Hačimura.

Dakle, mnogo je onih u čijim čarolijama nećemo moći da uživamo, ali daleko od toga da nećemo imati koga da gledamo. Pa, i da se kladimo!

U to ime, kao poseban dodatak Mundobasketu, sportska kladionica Meridian napravila je fantastičan SPECIJAL, koji donosi najveće kvote na sve igre, ali i nestvaran BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 RSD za sve novoregistrovane korisnike!

Koji su tvoji sledeće koraci?

Najpre, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i – automatski dobijaš čak 4.000 RSD BONUSA! A, kako ih možeš potrošiti?

Ostani na istom mestu, jer te na meridianbet.rs čeka vrhunska ponuda za online klađenje, koja podrazumeva najveće kvote i brojne nove igre!

Hajde da pogledamo nekoliko predloga za klađenje:

MVP MUNDOBASKETA:

Nikola Milutinov – kvota 34

Entoni Edvards – kvota 4.00

Brendon Ingram – kvota 7.50

Luka Dončić – kvota 17

Nando De Kolo – kvota 23

NAJBOLJI SKAKAČI MUNDOBASKETA:

Rudi Gober – kvota 5.50

Valter Tavares – kvota 7.00

Luka Dončić – kvota 10

Nikola Vučević – kvota 11

Nikola Milutinov – kvota 10

Nikolo Meli – kvota 19

NAJBOLJI ASISTENT MUNDOBASKETA:

Luka Dončić – kvota 4.50

Bogdan Bogdanović – kvota 15

Nando De Kolo – kvota 19

Marko Gudurić – kvota 34

Rokas Jokubaitis – kvota 15

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Dakle, sve je spremno za novo izdanje Mundobasketa – isprati ga u Meridianu uz fantastičan specijal igara i najveće kvote!

Please follow and like us:
Спорт