Најмасовнији митинг Српске напредне странке у Београду

У суботу 2. децембра, Срспка напредна странка у оквиру предизборне кампање, одржала је најмасовнији митинг у Београдској Штарк Арени. Чланови и симпатизери Српске напредне странке из читаве државе, били су на једном месту, да пруже подршку председнику Србије, Александру Вучићу на предстојећим изборима 17. децембра.

Пут Београда кренули су функционери, симпатизери и чланови Српске напредне странке из Врања, уједињени у подршци коју пружају председнику Србије Александру Вучићу.

-Мислим да је веома битно да се у престоници у Београду види ово јединство, јединство српског народа, да се види да ће у Београду бити грађанииз свих делова Србије како би дали подршку политици Српске напредне странке, истакао је кандидат на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, истакао је Горан Николић, кандидат на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Велики број Врањанаца је и стигао у Београд, као и грађани из свих делова наше земље. Како и сами кажу, дошли су да чују, који су то планови и програми Српске напредне странке за наредне четири године.

-Са југа Србије је кренуо заиста велики број људи и оно што је набитније јесте да је расположење добро, да је воља присутна код људи да дају подршку нашем председнику и носиоцу листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. У наредне четири године ми заиста морамо Србију да уздигнемо до оног нивоа када више заиста нема повратка. Због свега тога, због свега тога Србија не сме да стане, Врање не сме да стане, наглашава др Слободан Миленковић, први на листи „Александар Вучић – Врање не сме да стане“.

-Грађани препознају оно што је најбоље за Србију, а то је будућност, стабилност, мир, просперитет и политика Александра Вучића и наравно Срспке напредне странке. 17. децембра Србија не сме да стане, Врање не сме да стане и наравно број 1, речи су Зорице Јовић, кандидаткиње на листи „Александар Вучић – Врање не сме да стане“.

-Порука је да Врање не сме да стане и Србија не сме да стане. Позивам све грађане Пчињског округа да изађу на изборе и да одаберу онај пут који даје наду, који развија, који повећава плате и пензије, који гради и ради, а то је само један пут. Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Врање не сме да стане, наглашава Дарко Глишић, председник извршног одбора Српске напредне странке.

-Свим драгим пријатељима из Пчињског округа и Врања, коначна порука, до победе 17. децембра, нема друге. „Александар Вучић – Србија не сме да стане, Врање не сме да стане“, каже Никола Селаковић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у техничком мандату.

-Србија не сме да стане, то је једина порука, казао је Томислав Момировић, министар унутрашње и спољне трговине у техничком мандату.

-Ово је Србија, ово је оно што ће победити 17. децембра и наставићемо и даље, не смемо да станемо никако, речи су Владимира Ђукановића, кандидат на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

-Некада смо играли „бољи живот“, а сада живимо бољи живот, каже Лидија Вукићевић, глумица.

-Нема поруке друге, Србија не сме да стане, број 1 крај, истакао је Братислав Гашић, министар унутрашњих послова у техничком мандату.

-Да их победимо да Србија има будућност, наредне четири године су најважније хвала вам за сву љубав, хвала вам за сву енергију, све најбоље желим вама и вашим породицама. У недељу 17. да славимо да слави пристојна и нормална, да слави наша победничка Србија. Србија не сме да стане, живела Србија, много вас волим, бескрајно вам хвала, рекао је у обраћању Александар Вучић, председник Србије.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ