Новица Тончев реаговао на тврдње Драгана Стевановића

Новица Тончев, министар у техничком мандату

Новица Тончев, министар за развој недовољно развијених општина у техничком мандату реаговао је на тврдње које је у свом гостовању у програму РТВ Врање изнео Драган Стевановић, државни секретар Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у техничком мандату.

Тончев у свом саопштењу тврди да је Стевановић изнео низ неистина, а све у циљу личне промоције.

– Господин Стевановић и не треба да спомиње моје име јер је име Новица Тончев, грађевински инжењер и власник “Тончев градње“ било познато и пре него што сам постао министар, а за њега се чуло тек кад је изашла афера да је купио диплому и постао високи државни функционер.

Господин Стевановић има право да мене мрзи и износи неистине али се тиме његова диплома и образовање неће нострификовати, а мене неће уплашити и ућуткати.

Није лепо да мене прозива одговорним за давање информација Ђиласовим и Шолаковим медијима и покварено убаци да то ради коалиција против Александра Вучића.

Поручујем господину Стевановићу, Социјалистичка партија Србије, чији сам ја потпредседник је поуздан партнер и нема потребе да своје грешке о којима ја јавно говорим, ставља у контекст сукоба партија чији смо чланови – закључио је у свом саопштењу Тончев.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ