Новоименована председница Општине Трговиште Наташа Манасијевић, њен заменик Братислав Крстић

Наташа Манасијевић, председница Општине Трговиште

У Трговишту је данас , након наставка констуктивне седнице Скупштине општине, за председницу Општине са 22 од 25 одборничких гласова, изабрана Наташа Манасијевић, санитарни струковни инжењер.

Наташа Манасијевић је рођена 6.6.1988. године, основно образовање завршила је у Доњем Стајевцу, средњу Медицинску школу у Врању, док је основне струковне студије стекла на Медицинском факултету у Нишу, а затим и специјалистичке струковне студије са звањем струковни санитарно – еколошки инжењер специјалиста.

Одборница у Скупштини општини Трговиште је од 2012. године, а у сталном радном односу у Дому здравља у Трговишту је од 2015.године. Удата је и мајка троје деце.

Братислав Крстић заменик председнице Општине Трговиште

За заменика Општине Трговиште, са 22 од 25 одборничких гласова, изабран је Братислав Крстић, дипломирани економиста из Радовнице. Братислав Крстић је рођен 11.9.1983. године и до сада је обављао више функција у Општини и Скупштини општине Трговиште. У свом дугогодишњем раду био је на функцијама заменика Скупштине општине, помоћника председника Општине и члан Општинског већа.

На конститутивној седници, одржаној 6.марта у Трговишту, изабрани су и чланови Општинског већа, Биљана Стојановић из Трговишта, Стефан Трајковић из Трговишта, Маријан Петковић из Доњег Стајевца и Драган Јовановић из Радовнице.

Please follow and like us:
Друштво