Одржана представа „Пажљивкова правила у саобраћају“

У Спортској хали у Врању одржана је представа ,,Пажљивкова правила у саобраћају“ за предшколце и ученике првог и другог разреда основних школа.

Мноштво малишана, осмех, дечја граја и лепо расположење слика је коју смо затекли у Спортској хали у Врању, која је да данас била место за једну нову лекцију , о томе како се треба понашати у саобраћају .

Присутнима се пре почетка ове занимљиве представе обратила Зорица Јовић председница Савета за безбедност саобраћаја Града Врања и председница Скупштине града која није крила одушевљење због великог одзива предшколаца и школараца који су дошли.

-Драго ми је што вас видим у оволиком броју.  Данас ћете погледати представу о правилном понашању у саобраћају. На овај начин бићете у прилици да можда научите нешто ново, подсетите се правила безбедног кретања  и упознате са практичним примерима правилног понашања у саобраћају“, истакла је Зорица Јовић. Догађај су организовали Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја Града Врања, рекла је Јовићева.

Please follow and like us:
Друштво