Одржана прва седница Привременог органа Града Врања

Привремени орган града Врања

Влада Републике Србије, у понедељак, 30. октобра, донела је Решење о именовању председника и чланова Привременог органа града Врања, објављено је на званичној интернет страници града Врања.

За председника Привременог органа града Врања именован је др Слободан Миленковић, док су за чланове именовани Горан Николић, Зорица Јовић, Срђан Декић и Боривоје Антић.

На првој седници Привременог органа Града Врања, одржаној данас, којом је председавао председник Привременог органа др Слободан Миленковић, најпре је разматран и усвојен Пословник овог органа.

У наставку седнице усвојени су Предлози одлука о распуштању Скупштине Градске општине Врањска Бања и образовању Привременог органа ове градске општине. Решењем о именовању Привременог органа Градске општине Врањска Бања, за председника овог тела именован је Драган Сентић, а за чланове Светлана Цветковић, Александра Поповић, Марко Николић и Ивица Миленковић.

Такође, разматран је и усвојен Предлог решења о престанку функције секретара Скупштине града, као и Предлог о именовању секретара и заменика секретара Привременог органа Града Врања. За секретара је именована Јелена Пејковић, а за заменика Јелена Максић.

На данашњој седници усвојено је Решење о престанку функције председника Скупштине града др Дејана Тричковића, као и Одлука о престанку мандата одборника Скупштине града Врања.
Привремени орган Града Врања усвојио је и Решења о престанку дужности градоначелника Града Врања др Слободана Миленковића, заменика градоначелника Зорице Јовић и чланова Градског већа.

Седници Привременог органа Града Врања присуствовао је начелник Градске управе Душан Аритоновић.

Please follow and like us:
Политика