Одржана редовна Скупштина Удружења Врањанаца у Београду

Редовна Скупштина Удружења Врањанаца у Београду

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић присуствовао је 12. редовној Скупштини Завичајног удружења Врањанаца у Београду ,,Жуто цвеће“. Била је ово прилика да градоначелник Миленковић упозна чланове Скупштине Удружења Врањанаца са дешавањима у нашем граду у свим сегментима живота локалне самоуправе. ,,Завичајно удружење Врањанаца у Београду ,,Жуто цвеће“ брижљиво чува и баштини све оно што представља идентитет Врања. Стога сам са великим задовољством прихватио позив да присуствујем годишњој Скупштини удружења и информишем наше Врањанце са свим актуелним дешавањима у Врању.

Редовна Скупштина Удружења Врањанаца у Београду

Када ово кажем мислим пре свега на све оно што је урађено у протеклих годину дана у Врању од комуналне инфраструктуре, преко привреде, здравства, образовања, до културе и спорта. Пројекат ,,Чиста Србија“, асфалтирање градских и сеоских саобраћајница, реконструкција Здравственог центра, улагања у савремену дијагностику, континуирано улагање у предшколску и школску инфраструктуру, само су неки од значајнијих реализованих пројекта.

Такође, настојимо да кроз бројне манифестације пружимо разнолике културне и спортске садржаје грађанима Врања“, истакао је градоначелник Миленковић. На Скупштини Завичајног удружења Врањанаца у Београду ,,Жуто цвеће“ још једном се чуло да би требало да се ојачају мостови између Врањанаца у Врању и Београду, јер је чињеница да је наш град много дао престоници, да у Београду живи и ствара велики број Врањанаца који са својих позиција могу да помогну свом родном граду.

Градоначелник др Миленковић на редовној Скупштини Удружења Врањанаца у Београду

Како је март месец када се сваке године одржава Скупштина Удружења, то је и прилика за дружење Врањанаца, те ће у вечерњим сатима у Београду бити одржано и традиционално Врањско вече.

Please follow and like us:
Друштво