ОК „Врање“ у суботу домаћин другопласираној екипи „Ниш 2“

ОК „Врање“

Одбојкаши „Врања“ у завршници пролећног дела првенства, у којем имају још три утакмице до краја, сезону оцењују као изузетно успешну, посебно други део првенства. Сениорски састав је од септембра подмлађен играчима из млађих селекција, који су показали изузетне резултате у првенству. До сада су у пет кола, остварили само један пораз и то протеклог викенда у Куршумлији.

Протеклог викенда одбојкаши „Врања“ остварили су пораз резултатом 3:1 у Куршумлији, од екипе Топличких витезова. Имајући у виду четири везане победе у наставку првенства, овај пораз им неће битно пореметити пласман на табели. Сениорска екипа је од септембра подмлађена играчима млађих категорија, који су показали изузетне резултате у првенству.

-Улази се у финиш такмичарске сезоне. Комплетно цела сезона, слободно можемо да кажемо веома успешна. Екипа је подмлађена 90 посто. Од почетка сезоне, клуб су напустила три играча. Отишли су да играју за већи клуб, Црвену Звезду. До краја нам је остало још 3 кола. Што се тиче очекивања, наш је став да не вршимо притисак на играче. Остварен је максималан успех којим смо задовољни, рекао је секретар клуба, Срђан Милић.

Клуб изузетне резултате постиже са кадетском селекцијом, са којом је остварио изузетне резултате, у Купу Србије. Већина играча игра и у кадетској и сениорској селекцији.

– Једна веома добра сезона, поготово други део. Имали смо четири победе везане и сада један пораз. Веома добра сезона и за кадете и сениоре, каже Вукан Митић који игра на позицији техничара.

-Ова сезона је добра. Очекујем да победимо до краја и да се макнемо од средине табеле. Једна од најтежих утакмица нам је била са Одбојкашким клубом „Борац“ из Параћина, каже средњи блокер у екипи Врања, Јован Станковић.

Одбојкаши „Врања“ ће у суботу бити домаћин другопласираној екипи „Ниш 2“. Утакмица се игра од 19 сати и 30 минута у Спортској хали. Након тога очекује их сусрет са Јабланицом, а последње 18. коло играће у Врању са првопласираном екипом Јагодине и сигурним кандидатом за улазак у виши такмичарски ранг.

Please follow and like us:
Спорт