Опет прекинуто гласање за Студентски парламент Филозофског факултета – АНАРХИСТИ из ОПОЗИЦИЈЕ НАСИЉЕМ СПРЕЧИЛИ ОДРЖАВАЊЕ ИЗБОРА! (ВИДЕО)

Извор: НС УЖИВО

На Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду данас се одржава поновљено гласање за чланове Студентског парламента Филозофског факултета у Новом Саду као и избори за три члана Студентског парламента Универзитета у Новом Саду.

Међутим, анархисти из опозиције који припадају неформалној групи СТАВ су опет насиљем и физичким нападом спречили одржавање поновљених избора.

Да мањина терорише већину говори чињеница да је на Филозофски факултет пристигло пет локалних анархиста из опозиције потпомогнути анархистима ван Новог Сада који су предвођени Ђиласовим активистом Иваном Бјелићем из Пожеге.

ХИТНА ПОМОЋ МОРАЛА ДА РЕАГУЈЕ

Приликом напада анархиста из опозиције, физички је повређена Ивана Мацак председник студентског  парламента Филозофског факултета у техничком мандату која је приликом напада остала без свести.

Манир опозиционих политичара који се само декларативно залажу за борбу против насиља, а насиље спроводе сваког дана се пренео и на изборе који се дешавају на Универзитету.

С тога можемо да закључимо да опозиција има један једини циљ, а то је да целу државу и друштво увече у вртлог насиља, које ће прерасти у нову обојену револуцију, јер на редовним и поштеним изборима не могу да очекују подршку грађана.

нсузиво.рс

Please follow and like us:
Друштво