Опрез у саобраћају!

Путеви Србије

ЈП „Путеви Србије“ спремно и организовано дочекује појачан интензитет саобраћаја који се очекује пред предстојеће празнике.

Као и свих претходних година, како би се обезбедио несметан пролазак возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, повећан је број инкасаната и сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузe.

ЈП „Путеви Србије“ препоручује да возачи због бржег проласка возила кроз наплатне станице користе електронску наплату путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima, и путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“.

ЈП „Путеви Србије” апелује на све учеснике у саобраћају да поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу, не возe под дејством алкохола, како не би угрозили свој живот и животе других.

Please follow and like us:
Друштво