Организован пријем за представнике репрезентације Србије у футсалу

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић и члан Градског већа Ненад Ђорђевић приредили су пријем за директора футсал селекција ФСС Бојана Павићевића, селектора футсал реперезентације Дејана Мајеса и играче.

Градоначелник је гостима најпре пожелео срдачну добродошлицу, истичући велико задовољство због боравка футсал репрезентације у Врању. ,,Ваша сутрашња утакмица у Врању  ће бити прави спектакл за  наше суграђане. Веома ми је драго због децентрализације спортских догађаја и прилике да и ми овде гледамо спорт на врхунском нивоу.

У Спортској хали у Врању је недавно комплетно замењен паркет према свим прописаним стандардима, па се надам да су вам услови добри, како за одржавање тренинга, тако и за утакмицу која вам предстоји. Град Врање улаже значајна средства у спортску инфрастуктуру, јер сматрамо да је то једна од приоритетних области,  пре свега, за правилан раст и развој наших најмлађих суграђана. Поносни смо на наш клуб  КМФ Врање и локална самоуправа је увек ту да пружи сву потребну подршку“, истакао је овом приликом градоначелник.

Бојан Павићевић директор футсал селекција ФСС захвалио се на пријему и истакао да су им услови боравка у Врању одлични. ,,Ваш клуб малог фудбала један је од најбољих у Србији и ми имамо изузетну сарадњу. Утакмица са Украјином је најбитнија у оквиру квалификација за светско првенство и драго ми је што се одржава у Врању.

Очекујем подршку публике, а знам да је у вашем граду то увек на изузетном нивоу“, додао је Павићевић. Утакмица футсал репрезентације Србије са Украјином биће одржана сутра, у петак од 18 сати у Спортској хали у Врању.

Please follow and like us:
Спорт