Отворен нови кинески тржни центар

Кинески тржни центар

Нови кинески тржни центар под називом „Dream city“ отворен је јутрос у 10 часова  пресецањем црвене врпце. Велики број наших суграђана био је на отварању и имао је прилике да закорачи у нови објекат.

Нови кинески тржни центар налази се на адреси Булевар Николе Тесле број 5, испод Леон Супер Дисконта. Поседује велики паркинг са око 70 паркинг места и простире се на око 2 хиљаде метара квадратних.

– Ово је један од највећих, ако не и највећи тржни центар . Асортиман је веома широк, биће буквално од игле до локомотиве, почев од гардеробе, дечијих играчака, опреме, технике, кућних апарата и свих тих осталих ствари које су потребне једној породици. Тржни центар је опремљен великим паркингом са преко 70 паркинг места и преко 2 хиљаде квадрата па купци могу да пронађу све оно што им је потребно, рекао је Александар Ракић испред новог кинеског центра.

– Још нисам прегледао све, али ми се свиђају ове лопте, рекао је  наш мали суграђанин.

– Нашли смо маске за пливање, планирамо да купимо још ствари, додали су наши млади суграђани.

Радно време новог кинеског тржног центра је сваког радног дана и суботом од 8 ујутру до 21 сат увече, док је радно време недељом од 9 сати ујутру до 17 сати после подне.

Please follow and like us:
Друштво