Отворен објекат “Леон фуд-а“ у Владичином Хану

‘Леон фуд“ у Владичином Хану

Отворен је нови објекат “Леон фуд-а“  у Владичином Хану, први у овом граду а четврти у округу. Налази се на екслузивној локацији у главној улици, на простору од 160 метара квадратних. Богат асортиман чини између 200 и 300 производа . Објекат ће радити свакодневно, радним даном од 6 до 22 сата, а викендом од 7 до 22 часа.

Грађани Хана су и пре отварања овог објекта у њиховом граду, долазили у Врање и куповали у Леон фуд- у. Новоотворени објекат , изузетно добро осмишљеног изгледа, уз незаобилазне балоне, привлачио је пажњу Ханчана од раног јутра. Све што запослени у “Леон фу-у “ раде , привлачи пажњу посетилаца и једина им је жеља да оправдају поверење купаца. У понуди има свега, од сладоледа до бурека.

-Имамо асортиман од 200 до 300 артикала, који су стално активни и трудимо се да асортиман одговара крајњем захтеву купца. Надам се да су Ханчани прихватили нас и по одзиву од јутрос мислим да је то доста добро, каже Мирослав Ђорђевић, менаџер “Леон фуда“.

Да је добро, потврдили су нам и житељи Хана, који су одмах након отварања чекали ред за куповину Леон фудових производа.

-Била сам у Леон фуд-у у Врању и тамо је супер. Ја се надам да ће и овде да буде тако.

-Свиђа ми се све и продавница и продавачице, да пробамо. Пециво одлично изгледа, за нас старе одлично, а и немамо у Хану овако нешто.

-Пица ми се свиђа. А лимунада је бесплатна. Пробао сам раније, кажу грађани. 

“Леон фуд“ нуди свеже производе, који се раде у њиховој производњи и гарантује квалитет по ХАССАП стандарду. Њихова пекара за сат времена произведе 500 векни хлеба.

-Наша пекара ради у три смене, без престанка, као и фуд производња, где се производе колачи. Дневна потрошња брашна је између 2 и 3 тоне, каже Драгослав Атанасовић, пекар.

Амбијент објекта и осмех запослених је оно што доприноси комплетној услузи. У овом објекту Леон  је запослио десет људи, тако да их је тренутно у фирми 570, а жеља им је да достигну цифру од 600 запослених.

-Задовољна сам, нисам дуго чекала посао, али искрено овом се послу нисам надала. Дошао је у правом тренутку, у право време, нешто ново и лепо за Владичин Хан- каже Драгана Пешић, продавачица.

Пита фрулица је нешто што свако треба да проба, кажу запослени. Данас, уз сваки рачун, без обзира на износ, купци добијају по две пите фрулице, са 8 различитих укуса, као и друге производе, јогурте, крофне, кроз акције су константне. 

Please follow and like us:
Друштво Економија