Ове године за медијске пројекте 30 милиона динара

Градско веће расписало је Конкурс за  за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Града Врања у 2024. години.

Конкурс се расписује за пројекте производње медијских садржаја и стручне едукације, унапређења професионалних и етичких стандарда и истраживања у области јавног информисања.

Конкурс се расписује и средства се додељују за пројекте чија реализација може трајати до годину дана од дана доношења одлуке о додели средстава. Приликом закључивања уговора са сваким корисником одређује се рок за реализацију пројекта, у складу са планом пројектних активности.

Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја  и стручне едукације, унапређења професионалних и етичких стандарда и истраживања у области jавног информисања на територији Града Врања у  2024. години, износе 30.000.000,00 динара. Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 100.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 12.000.000,00 динара.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 15 дана, a целокупна документација за пријаву и Текст конкурса могу се пронаћи на сајту Града Врања.

Одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од дана  закључења конкурса.

Извор: Званична презентација Града Врања

Please follow and like us:
Друштво