Пандице нижу успех за успехом

Одбојкашки клуб „Панда“ тренутно се такмичи у Другој лиги Исток у пролећном делу првенства. Тим поводом угостили смо одбојкашицу Теодору Ђорђевић и тренера Александра Стевановића, како би нам рекли нешто више о успесима, али и даљим плановима.

У прва четири кола пролећног првенства одбојкашице су оствариле све четири победе, а најубедљивија је била победа над екипом из Лесковца протекле недеље, победом од 3 према 0.

-Наша следећа утакмица је гостовање екипи у Нишу, које такође планирамо да добијемо, односно да победимо. Могу рећи да је овај део сезоне почео јако добро, имамо све победе, атмосфера у екипи је јако добра и планирамо да тако и наставимо, објашњава Александар Стевановић тренер.

О томе колико клубу, али и њему као тренеру значе успеси, које нижу девојке из клуба, тренер каже.

-Ја мислим да оне још увек нису ни близу да искористе своје потенцијале, таленте, које покушавамо да сходно њиховом узрасту, њиховом психо-физичком стању, развије до одређеног момента да оне могу касније и да користе у свим сегментима живота. С обзиром да су паметне, добро организоване, веома лепо васпитане, дисциплиноване, мислим да ће у томе и успети, истиче Александар Стевановић тренер.

Једна од њих је и Теодора Ђорђевић, успешна, млада одбојкашица, која осим такмичења за свој одбојкашки клуб, може да се похвали и када је реч о школском такмичењу.

-Свака утакмица је прича за себе и свака утакмица нас додатно мотивише да се трудимо и радимо. Победа је само круна онога што ми недељама, месецима радимо, како тренирамо, колико се трудимо и дајемо свој максимум на сваком тренингу. Победа која дође као крајњи резултат целокупног труда и рада , јесте оно што додатно мотивише и надам се још бољем успеху, каже Теодора Ђорђевић одбојкашица.

Она је ученица завршног разреда Гимназије, и поред успеха које ниже у свом клубу, такмичиће се и на Међуокружном такмичењу у одбојци, које ће се одржати у петак 17.марта у нашем граду.

-Ради се о Међуокружном делу школског првенства, које играмо у Врању, тачније, ми смо домаћини овогодишњег првенства. Долазе нам екипе из Лесковца и Пирота и наравно да се надамо победама. Првак, односно она екипа која има две победе, одлази даље, односно на републичко такмичење, које ће се одржати на Сребрном језеру. Као део екипе која је фаворит, надам се успеху због тога што смо претходне две године учествовале на републичким такмичењима, речи су Теодоре Ђорђевић одбојкашице и ученице Гимназије.

Спорт спаја људе, чини да стварамо нова пријатељства, учи нас здравим навикама и даје нам подстрек да стално бивамо бољи, не само у спорту, већ у свим сегментима живота, каже млада и успешна одбојкашица и ученица Гимназије Теодора Ђорђевић.

Please follow and like us:
Спорт