Пандице се припремају за нову сезону

Након што су Пандице завршиле овогодишњи Међународни камп, који је био врло масован, почеле су припреме за нову сезону. Надају се уласку у Прву лигу, а оснажили су се са пар појачања. Сезона почиње 15. октобра.

Припреме за нову сезону у Другој лиги су увелико у току, играју се припремне утакмице, а циљ је бољи пласман у овој сезони.

-Сезона креће 15. октобра, поставили смо неке мало дугорочније циљеве од прошле године. Покушаћемо да ове године, са нашим девојчицама, и уз пар појачања изборимо то прво место које води директно у Прву лигу. Већ имамо појачање из Крушевца, то је Ивана Тадић, некадашњи играч Срема, она је већ на припремама, Ана Петровић, наша искусна играчица, и ове сезоне ће помоћи млађим девојчицама. Од старијих, Невена Поздњаков и даље је са нама. Имамо мало проблем са студентима, таман почну да играју и одлазе, али наравно да је факултет на првом месту, тако да смо остали без три играчице, оне ће помоћи онолико колико могу, али надоместићемо са још неким појачањима, каже Оливер Тончић из ОК Панда.

Тончић се нада да ће Врање опет имати свог прволигаша у женској одбојци. Конкуренција је јака, али не и непозната нашим Пандицама.

-Десет екипа је у лиги, стари знанци, од нових екипа у нашој лиги су Тимок из Зајечара и Напредак из Крушевца, имамо увид отприлике у њихову игре, али ми смо пре свега фокусирани на себе и на своју игру, тако да ћемо се потрудити да остваримо своје циљеве, додаје Тончић.

Већ половином августа кренуло се са интензивним припремама, игране су и неке пријатељске утакмице, а све са циљем да се што спремније загази у нову сезону.

 

Please follow and like us:
Спорт