Пандице у наставку шампионата славиле победу над ЖОК-ом резултатом 3:1

Одбојкашице Панде

Протеклог викенда почео је шампионат у Другој одбојкашкој лиги „Исток“. Одбојкашице Панде су славиле резултатом 3:1, у дерби мечу над екипом ЖОК Врање.

У десетом првенственом колу, а првом у пролећном делу шампионата, одбојкашице Панде гостовале су екипи ЖОК Врање и славиле резултатом 3:1. Иако је почетак био мало тежи, јер су изгубиле први сет, у наставку су доминирале и заслужено победиле.

Капитен екипе Невена Поздњаков због повреде није била на терену, али је подршку својим саиграчицама пружала са клупе.

-С обзиром да је била прва утакмица, било је позитивне треме. Изгубиле смо први сет, али смо успеле да после добијемо три сета и остваримо победу. Надам се да ће ми се повреда решити ускоро и да ћу моћи да се вратим ускоро на терен, рекла је капитен екипе Невена Поздњаков.

Дуња Поповић се од ове сезоне прикључила првотимкама Панде, а меч са ЖОК-ом јој је био права провера.

Већ у суботу одбојкашице очекује још један тежак меч једанаестог кола. У госте им долази ривал на табели, екипа „Стампедо“ из Ниша. Свакако имају предност домаћег терена и увек расположену публику са трибина, која им у оваквим сусретима пуно значи.

-Само је бод разлике између нас, биће занимљива утакмица. Позивамо навијаче да дођу и подрже нас. Уз подршку публике надамо се победи. Екипа није слаба и биће занимљив меч.

Иначе, у 10 првенствених кола одбојкашице Панде су оствариле 8 победa.

Please follow and like us:
Спорт