ПЕП и ове године нуди бројне погодности за будуће студенте

Висока школа за пословну економију и предузетништво и ове године нуди бројне олакшице будућим студентима. Уписни рок биће традиционално јуна, али млади већ сада могу да се информишу о свему што ова високошколска установа нуди, о припремној настави и свим другим предуписним активностима.

Висока школа за пословну економију и предузетништво, Центар за студије на даљину у Врању, и ове године нуди бројне новине за све будуће и садашње студенте.

-Ове године крећемо са новим студијским програмом, то је Пословна економија и предузетништво са два модула: Пословна економија и предузетништво и Финансије, банкарство и осигурање, као и студијски програм Право, који је тренутно у реакредатацији. На мастер студијама имамо нови студијски програм Пословна економија и предузетништво у трајању од годину дана, каже проф. др Милош Николић менаџер ДЛС ПЕП Центра у Врању.

Упркос финансијској кризи, која се одразила и на сферу образовања, ПЕП је задржао све олакшице и стипендије из претходног периода.

-Студенти могу школарину да плате у 10 до 12 месечних рата, како њима одговара, свесни економске ситуације, нама је у интересу да студенти буду задовољни. Задржали смо оне олакшице од раније, три врсте стипендија – породична, предузетничка и стипендија по основу успеха. Свака стипендија је по 20 посто, тако да сви могу на овај начин да олакшају себи начин студирања. Оно што факултет нуди је да су у оквиру школарине урачунати бесплатни уџбеници које студенти добијају за све четири године, као и за мастер студије. Такође, студенти имају и бесплатан упис, то важи и за бруцоше, бесплатну припрему наставу и бесплатни пријемни испит ове године. Полагање свих предиспитних обавеза у оквиру колоквијума, семинарских радова и осталих активности студенти не плаћају, већ им је то све доступно у оквиру школарине, додаје проф. др Милош Николић.

Они који су били вуковци у току школовања остварују и бесплатну школарину у првој години, али и они који у току студирања остваре запажен успех, такође могу остварити право на бесплатну школарину.

Све додатне информације можете добити и у локалном Центру ПЕП-а у улици Хероји са Кошара 16 на првом спрату.

Телефони: 060 2022214; 0621685208

Мејл: nikolic2206@gmail.com.

Please follow and like us:
Образовање