ПЕТ ДАНА ВРХУНСКЕ ЗАБАВЕ: Пред тобом је 1.000 РАЗЛОГА ЗА 1.000 ЕВРА!

Спинуј до невиђених бонуса – забави се уз слотове провајдера Сyнот у Меридиану и преузми део наградног фонда вредног 1.000 ЕВРА!

Ако уживате у неодољивој забави уз најбоље слот игре предлажемо вам да посетите Меридиан! Талас нестварних промоција је увелико у току, а посебно ћемо издвојити једну од њих.

У периоду од 10. до 14. фебруара пружа вам се шанса да искористите 1.000 РАЗЛОГА и преузмете део наградног фонда вредног 1.000 ЕВРА!

Све што се од вас тражи јесте да се забавите уз 10 одабраних слотова провајдера Synot. Сваким одиграним спином освајате поене уз помоћ којих напредујете на ранг-листи најбоље пласираних играча.

Награде очекује 10 најбољих играча на листи, док ће победник ове петодневне авантуре освојити кеш награду вредну 300 ЕВРА! Кеш награде су на располагању како за подизање тако и за одигравање целокупне понуде на сајту меридианбет.рс.

Уживајте у магичној слот авантури!

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС

Новорегистроване играче у Меридиану очекује специјалан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ! Ако још увек немате активан кориснички налог, прави је тренутак да се РЕГИСТРУЈЕТЕ и откријете свет чаробне забаве.

Одмах након РЕГИСТРАЦИЈЕ на ваш налог ће бити уплаћено 200 ПОКЛОН СПИНОВА на авантуристичкој слот игри Maya’s Treasure коју нам представља провајдер Expanse Studios!

Неодољива авантура почиње и пре него што уплатите новац на свој кориснички налог.

Please follow and like us:
Економија