Петлићи „Престижа“ јесењи прваци лиге РИС

ФК „Престиж“

Петлићи фудбалског клуба “Престиж“ из Врања јесењи су прваци Прве лиге Региона источне Србије. У јакој конкуренцији клубова, као дебитанти од ове сезоне, остварили су 13 победа, у 14 кола и сасвим заслужено стекли титулу првака.

Најмлађи фудбалери фудбалског клуба „Престиж“, из Врања након дебитанстске сезоне у Првој лиги Региона источне Србије, остварених 13 победа и једним поразом у 14 кола, у јакој конкуренцији тимова из Ниша и Лесковца стекли су титулу јесењег првака.


Гостујући у нашем јутарњем програму, координатор Престижа Јоца Ристић осврнуо се на резултат својих најмлађих пулена и истакао да је ово једна од најперспективнијих генерација Престижа. Тим пре, што су прошле сезоне петлићи били пратећа селекција клуба, а ове су носећа.

Нису се надали првом месту на табели, јер је конкуренција у лиги јака и зато им је овај успех још значајнији. Једини пораз су доживели од екипе Радничког из Ниша, иначе дугогдишњег првака лиге, у скоро свим ранговима такмичења.

Млади фудбалери Престижа иду на првенствену паузу, до 1.априла када почиње пролећни део шампионата у лиги. У пролећном делу бориће се да сачувају прво место, што ће, како кажу, бити врло тешко, јер је лига изузетно квалитетна.

https://www.youtube.com/watch?v=0SkZX9e8P9Q
Please follow and like us:
Спорт