Пионири и петлићи Престижа прваци Друге лиге Региона Источне Србије

У првој такмичарској сезони и пионири и петлићи “Престижа“ остварили су запажене резултате, освојивши дуплу круну. Ово је за њих историјски успех, који захтева још већи труд, како би оправдали титулу дуплог првака Друге лиге Региона Источне Србије.

Пионири и петлићи „Престижа“освојили су титуле првака Друге лиге Региона Источне Србије. Ово је њихова прва такмичарска година, која ће остати уписана златним словима у краткој историји клуба.

-Дефинитивно сјајна сезона иза нас, остварили смо невероватан успех, освојили смо две титуле у две селекције, селекције пионира и петлића, јако сам поносан на све оно што смо урадили, пуно је рада, труда, енергије уложено да би се дошло до овога. На почетку се нисмо надали, ово је прва такмичарска сезона, био је циљ само да кренемо, да се такмичимо, да играмо, каже Миљан Стајић, тренер пионирске селекције.

-Кад се најмање надаш, онда дођу неки резултати. Без неког притиска, без оптерећења, ушли смо у такмичење свесни да вредимо, да знамо, али ипак има и других екипа које раде и које се такмиче. Резултати су плод дугогодишњег рада, ми постојимо већ шест година и та деца су од почетка са нама, ово је круна наше каријере за сад и надам се да ћемо и даље напредовати, додаје Милан Бојковић, тренер петлића.

“Престиж“ је једини из Пчињског округа који игра Прву лигу пионира и петлића Региона Источне Србије. Прва лига је доста захтевнија, али су играчи након оваквог успеха мотивисани да раде још више.

-Утакмица која нам је донела победу је утакмица против Синђелића, било је напорно, али се исплатило. Ја сам врло срећан и задовољан, напорно и вредно смо радили да бисмо постигли овакав успех, истиче Тадија Милосављевић, пионир Престижа.

Пионири и петлићи Престижа још мало могу да уживају у слављу због успеха, а затим морају да се спремају за нове изазове, јер утакмице у Првој лиги крећу средином августа.

Please follow and like us:
Спорт