Почео пролећни део првенства за стонотенисере Друге лиге Југ

Пролећни део првенства за стонотенисере „Друге лиге Југ“ почиње предстојећег викенда. Врањски стонотениски клуб „Топ Спин“ након јесење паузе, предстојећег викенда очекује почетак пролећног дела првенства Друге лиге Југ.

У разговору са тренером Браниславом Миленковићем осврнули смо се на резултате остварене у претходном периоду, као и почетак пролећног дела шампионата.

Оно што нас очекује већ следећег викенда је лигашко такмичење. Тренутно смо на трећем месту на табели. Прво коло другог дела играмо са екипом Лужница из Бабушнице.

Имамо добре резултате што се тиче и млађих категорија, имамо доста освојених и појединачних и екипних турнира. А што се тиче првог тима, ми смо за 5 година успели да се од најнижег ранга попнемо до Прве лиге. Екипу су углавном чинила деца из стонотениског клуба. Имали смо и репрезентативца у јуниорској категорији Петра Филиповића, рекао је тренер врањског Топ Спина Бранислав Миленковић.

Последњег викенда јануара стонотенисери ће организовати пријатељске сусрете, са клубовима Пчињског округа. Иначе то је традиција последњих неколико година. У другом првенственом колу биће домаћин екипи Пуста Река.

Please follow and like us:
Спорт