POČINJE NAJLUĐA VIKEND AVANTURA – Vreme je da preuzmeš BESPLATNE SPINOVE!

Nova runda Vikend Manije održaće se ove subote i nedelje u Meridianu!

Da li ste razmišljali kuda predstojećeg vikenda? Ako se još uvek niste opredelili predlažemo vam da posetite Meridian! Samo na mestu najbolje zabave održava se VIKEND MANIA!

I ove subote i nedelje možete uživati u celokupnoj slot ponudi. Preko 2.000 globalno najpopularnijih igara čeka samo na vas!

Svakim spinom osvajate 20 poena, dok vam 100 dinara uloženih kumulativno donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Nagrade očekuju 50 najboljih igrača na listi, a apsolutni pobednik osvaja 500 poklon spinova na slot igri Pirates Power!

Uživajte u najboljem provodu i ovog vikenda, ekskluzivno u Meridianu!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Please follow and like us:
Некатегоризовано