Постављене нове играчке за децу у селу Александровац

Школско двориште у селу Александровац

Нове играчке за децу постављене су у школском дворишту села Александровац испред истуреног одељења  ОШ „Бранислав Нушић“ из Ратаја. Наша екипа обишла је ово село, попричала са мештанима, и са надлежнима из ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“ које је играчке и поставило.

Деца су добила нове играчке, а мештани су старе офарбали и обновили. Уређен је простор и деца ће моћи да се играју, а родитељи да буду безбрижни јер су играчке безбедне.

– Овде је постављена клацкалица и две љуљашке, а постојеће играчке које се налазе у  школском дворишту се реновирају односно врши се фарбање од стране председника месне заједнице и мештана села. Битно је да ће деца имати место за игру и да су играчке безбедне и да неће долазити до повређивања и да ће овде  деца моћи да се окупљају, поручује Оливера Тошић из ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“.

Одборник села Александровац Драган Здравковић истиче да ово за село много значи и да ће деца имати где да се играју и окупљају. 

 – Ово за нас много значи, јер је ово до сад било мало напуштено. Има 120 домаћинства, око 476 становника. Прираштај је из године у годину све јачи поготово ове године јер само из мог комшилука очекујемо око 6 беба тако да се надамо да ће бити много већи прираштај и очекујемо још новина у овом школском дворишту, поручује Драган Здравковић.

Здравковић  се у име села Александровац захвалио Урбанизму и Граду на залагању и испоруци ових играчака. 

Please follow and like us:
Друштво