Премијер Милош Вучевић реаговао на монструозне претње председнику Вучићу: Много пута до сада је показао да га не могу уплашити, учиниће га још јачим у борби за Србију и грађане

ИЗВОР: www.dnevnik.rs

Премијер Србије Милош Вучевић реаговао је на монструозне нападе и претње на друштвеним мрежама које су упућене председнику Александру Вучићу, након покушаја атентата на словачког премијера. Вучевић је осудио језиве претње, а његово реаговање преносимо у целости:

-Најоштрије осуђујем језиве претње смрћу на друштвеним мрежама председнику Републике Србије Александру Вучићу, којих је у прошлости и те како било. Оно што нарочито плаши и забрињава јесте то да су оне упућене убрзо после вести о атентату на премијера Словачке Роберта Фица. Очекујем хитну реакцију надлежних државних органа. Овакве монструозне претње су већ добро позната матрица по којој у изузетно важним и судбоносним тренуцима за Србију покушавају да сломе председника Вучића док се он бори и улаже надљудске напоре како би Уједињеним Нацијама онемогућио усвајање резолуције о Сребреници и спасао Србе стигме да носе етикету геноцидног народа. Али неће им проћи! Председник Вучић је показао и доказао, много пута до сада, да га никакве претње и притисци не могу уплашити и уздрмати, већ ће га учинити још јачим у борби за Србију и за њене грађане као и за све будуће генерације.  Ово није само напад на Александра Вучића него и на институцију председнике једне земље. Скандалозно, али очекивано, што нема никакве осуде овако монструозних претњи његових политичких противника, који тиме само показују своје право лице. Живела Србија!

Please follow and like us:
Друштво Политика