Пријем за награђене припаднике Полицијске управе Врање

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полициjе, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и заменица градоначелника Зорица Jовић приредили су приjем за начелника Полициjске управе Врање Сашу Недељковића и награђене припаднике ПУ Врање, Славољуба Трајковића, Бојану Младеновић, Јовицу Перића и Зорана Костића, који је одликован и од стране министра унутрашњих послова као најбољи радник на подручју ПУ Врање.

Градоначелник jе гостима пожелео срдачну добродошлицу и честитао им на постигнутим резултатима.

-Награде сте добили заслужено, својим залагањем, трудом и одговорношћу. Такође, показали сте да поседујете све врлине које треба да красе припаднике Министарства унутрашњих послова, с једне стране, а са друге стране позитиван сте пример млађим колегама како се ради и како се чува име и реноме министарства чији сте припадници.

Председник Републике већ је неколико пута рекао да ће се у наредном периоду одвајати још више средстава за припаднике снага безбедности. Ми на територији града Врања већ смо, рекао бих, ветерани што се тиче изградње станова за припаднике служби безбедности. И то су озбиљне инвестиције државе. Што се тиче локалне самоуправе, у претходном периоду кроз бројне пројекте остварили смо изузетну сарадњу са Полициjском управом Врање, истакао је градоначелник Миленковић.

Такође, он је нагласио да је заједнички циљ безбедно окружење, да нам се деца рађају и одрастају у здравој средини. Начелник ПУ Врање Саша Недељковић захвалио се на приjему и истакао да Полициjска управа Врање и локална самоуправа имаjу одличну сарадњу. „Резултат таквог односа jе повећање безбедности грађана, а интензивну сарадњу наставићемо и у будућности кроз бројне пројекте, као и до сада.

Награђивање припадника полициjске управе пример jе добре праксе и лепе традиције, a за све запослене у полициjи и подстрек за остваривање још бољих резултата. Полицијска управа Врање и локална самоуправа су на истом задатку, а то је  безбедност грађана на првом месту“, рекао је Недељковић. На приjему су награђенима уручени пригодни поклони.

Please follow and like us:
Друштво