ВЈТ: Притвор и посматрање у психијатријској болници “Горња Топоница” за девојку која је напала ножем мушкарца у Врањској Бањи

У Вишем јавном тужилаштву у Врању  саслушана је А.Ц. (1990) из Врањске Бање, осумњичена за покушај убиства Д.М (1953) , 29. децембра 2023. године.

Како сазнајемо од више тужитељке Данијеле Трајковић , осумњичена се на суђењу бранила ћутањем. На захтев тужилаштва њој је одређен притвор у трајању до 30 дана, а на предлог судије за претходни поступак, наложено је психијатријско вештачење и посматрање у специјалној психијатријској болници “Горња Топоница”.

Подсећања ради, 29.12.2023. године у Врањској Бањи,  А.Ц. рођена 1990. године, покушала је да лиши живота  Д. M, рођеног 1953. године, из Врањске Бање, тако што је на аутобуском стајалишту, испред продавнице у ул. Јужноморавске бригаде у Врањској Бањи, без икаквог повода и разлога, с леђа кухињским ножем нанела оштећеном посекотине у пределу врата, браде и образа, када је оштећени успео да одбије од себе напад, а осумњичена је побегла са лица места.

Please follow and like us:
Хроника