Професионалне борбе на ММА турниру GFC

ММА турнир GFC

У Спортској хали у Врању одржан је  десети ММА турнир који је  окупио  велики број посетилаца који уживају у професионалним борбама најуспешнијих бораца. 

Спектакл се одвијао у различитим категоријама, од 71-ог кг и од 93 кг.

Реч је о турниру који се одржава већ десет година и који има дугу традицију. Турнир је отворио  градски већник за спорт, образовање и верске заједнице Ненад Ђорђевић.

-Град је помогао одржавање турнира у договору са организаторима. Тренери су искусни , играчи такође. Верујем да ће се одржати континуитет у одржавању овог турнира. Искуство треба неговати и то није нешто што се постиже за годину, две већ током дужег периода, рекао је  Ненад Ђорђевић већник.

Милош Костић организатор турнира је рекао да публика воли оваква дешавања, поготово гладијаторске борбе, борбе у кавезу и позвао публику да бодри такмичаре.

-Ове године смо постали стални чланови Спортског савеза Србије и прешли из седме у четврту категорију и то је велики напредак за ММА спорт, подсећа Слађан Стојковић  , тренер и председник клуба “ Iron MMA team’’.

-Интересовање расте из године у годину, сама организација се развија тако да је ово само позитиван раст самог спорта , изјавио је Лука Николић председник ММА Савеза Србије.

Интересовање младих када је овај спорт у питању је велики. Доста звучних имена се појавило на турниру а организатори најављују овакве спортске спектакле и у наредном периоду.

Please follow and like us:
Спорт