Проглашена Збирна изборна листа кандидата за одборнике Скупштине Града Врања

На основу члана 44. став 1. Закона о локалним изборима, Градска изборна комисија Града Врања, на седници одржаној 29. новембра 2023. године, донела је Одлуку о утврђивању Збирне изборне листе кандидата за одборнике Скупштине Града Врања, за изборе расписане за 17. децембар 2023. године.

Градска изборна комисија у Врању прогласила је седам изборних листи са укупно 344 кандидата за одборнике локалне скупштине, који ће учествовати на изборима 17. децембра.

Прва је проглашена Изборна листа ,,Александар Вучић- Врање не сме да стане“ са 65 кандидата за одборнике Скупштине града.

На другом месту је листа ,,За братство и јединство” са 21 кандидатом, на трећем ,,Јединствена Србија-Драган Марковић Палма“ са 65 кандидата, док је на четвртом месту изборна листа ,,Ивица Дачић-премијер Србије“ са 65 кандидата. Под редним бројем пет је изборна листа ,,Храбро за Врање- СРЦЕ, ДС, ПСГ, Еколошки устанак-Ћута“ са 65 кандидата, затим на шестом изборна листа ,,За наш Град -Мирослав Мики Алексић-Мариника Тепић“ са 50 кандидата и на седмом листа ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА ВРАЊЕ – Српска колиција  НАДА -Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић са 13 кандидата за одборнике.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ