Први на листи за локалне изборе доктор Слободан Миленковић обишао радове у улици Филипа Филиповића

Кандидат Миленковић обилази радове у улици Филипа Филиповића

Први на листи “ Александар Вучић- Врање не сме да стане“, доктор Слободан Миленковић обишао је једно од градилишта у оквиру капиталног пројекта “Чиста Србија“, радове у улици Филипа Филиповића. Улица до сада није реконструисана због тога што је најпре требало, реконструисати канализациону мрежу и то се сада дешава.  

То је део пројекта“Чиста Србија “,  142 километара канализационе мреже, вредности 70 милиона евра, која ће бити уведена на територији Града Врања, рекао је први на листи “Александар Вучић- Врање не сме да стане“, доктор Слободан Миленковић.

–  Све захваљујући, пре свега, разумевању проблеме обичних људи, које има наш председник Вучић,  покренут је програм уређења комуналне инфраструктуре у селима, приградским насељима и Граду. Зато позивам наше суграђане да 17. децембра заокруже број 1, листу  “Александар Вучић- Србија не сме да стане“, али исти тако и Врање не сме да стане, јер су ово капитални пројекти, пре свега, захваљујући визији и државотворној мудрости коју има наш председник Вучић -рекао је први на листи “Александар Вучић- Врање не сме да стане“ доктор Слободан Миленковић.

Велики број грађана сусрео се овом приликом са првим на листи “Александар Вучић-Врање не сме да стане“, Миленковићем  и изразио задовољство због тога што се како су рекли, гради и ради.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ