Прво место на такмичењу „Твој лајк за наш плес“

Новак Младеновић, Кристина Станковић, Софија Станковић и наставница Весна Ђуричек Младеновић

Ученици ОШ „Светозар Марковић“ освојили су прво место на такмичењу „Твој лајк за наш плес“.  Ово је њихово треће учешће на овом такмичењу, а први пут су освојили прво место. Један део екипе гостовао је у  нашем Јутарњем програму и пренели су нам своје утиске.

Пројекат „Твој лајк за наш плес“ организује Савез за школски спорт, а у питању је комбинација плеса и спорта. Ове године је то била одбојка, с обзиром да се одржава Државна олимпијада у одбојци.

– С обзиром да нам је ово трећа година како се такмичимо, припреме су трајале две, три недеље, тако да знамо ко који део завршава и наравно да сам презадовољна освојеним првим местом по броју гласова, рекла је наставница Весна Ђуричек Младеновић.

Награђени ученици нису крили радост због освојеног првог места. Поред награде, значи им и дружење на тренинзима као и склапање нових познанстава, а  награда им  значи као подстрек и мотивација за даљи рад.

– Нисам очекивала, али ми је баш драго поготово због тога што нам је ово последња година и мислим да ће свако у својој средњој школи да настави да се такмичи на овом такмичењу, додала је Софија Станковић.

– Јесам мало очекивала. Увек смо били друго место и то нас је још више подстакло да радимо и да будемо први ове године. Много нам значи јер нам је последња година и драго нам је да и ове године буде неки успех на такмичењу и да школи донесемо прво место, нагласила је Кристина Станковић.

Пројекат „Твој лајк за наш плес“ пружа могућност ученицима да кроз покрет, плес и музику покажу свој таленат и креативност, али и да се на мало другачији начин прикажу широј публици. 

Please follow and like us:
Образовање